Cum Plătesc

Metode de plată

Iti punem la dispozitie mai multe metode de plata, prin care sa achiti produsele dorite.

Plata se face în lei, integral, numerar la livrare, agentului curier.

Magazinul online https://ortopedicus.com foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda. Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici (http://www.starbt.ro/star-forte/?utm_source=afiliat&utm_medium=banner&utm_campaign=siteuri-partenere) si platile online devin mai simple ca oricand.

Rate fara dobanda  perioada de gratie de pana la 56 de zile comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet.

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. 0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila; *8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila; 0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international;

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe www.ortopedicus.com si beneficiezi de oferta standard de  pana la 12 rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, dupa momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, opteaza pentru plan de rate.

Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Fluxul este urmatorul: la finalziarea comenzii, clientul efectueaza plata integrala bifand optiunea Plata integrala. Dupa finalizarea comenzii, clientul va primi in cateva minute, direct de la banca BCR, un sms prin care si i se va solicita sa raspunda la s daca vrea sa posteze tranzactia in rate si pentru cate rate opteaza.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, introduceti datele cardului dvs BCR. Platile online sunt procesate direct de catre BCR. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

 • Aplica acum pe www.bcr.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)

Spor la cumparaturi!

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit).

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

 • Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
 • Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
 • Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
 • Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
 • Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

Anul acesta se poarta cumparaturile fara griji!

Plateste prin cardul tau de credit pe website www.ortopedicus.com si poti beneficia de 12 rate fara dobanda!

Daca esti posesorul unui card de credit emis de Piraeus Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa Exact
 • Visa Exclusive Gold
 • Visa Business Standard
 • Visa Business Gold

Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

 • Alegi optiunea de plata “Online prin card bancar”
 • Introduci datele cardului
 • Specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi Piraesu Bank pe www.piraeusbank.ro sau contacteaza-ne la 0800.801.802!

Start la cumparaturi!

Plateste prin cardul tau de credit pe website www.ortopedicus.com si poti beneficia de 3 rate fara dobanda, la cumparaturi mai mari de 500 lei.

Daca esti posesorul unui card de credit emis de ING Bank pentru persoane fizice, poti opta pentru plata in rate. Tipurile de carduri de credit emise de ING Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:

 • Visa
 • Visa Gold

Ce mai trebuie să știi la finalizarea comenzii:

 • Alegi optiunea de plata “Online prin card bancar” si ,,Plata integrala,, (nu pe cea in rate)
 • Introduci datele cardului
 • Dupa finalizarea comenzii vei putea sa specifici numarul de rate dorit.

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

Aplica acum pentru un card de cumparaturi ING Bank, click aici sau contacteaza banca la: *2ING sau *2464, tel: 031 406 2ING sau 031406 2464; *2ING sau *2464 *2ING sau *24

NATURAL GOLD HAND SRL, RO25INGB0000999904990529, ING BANK Bucuresti Centrala. Pentru institutiile de stat, plata se poate face in contul de trezorerie RO50TREZ4215070XXX02058.

Acest tip de plata se face doar in baza facturii proforme trimise de Ortopedicus pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda.

In factura proforma emisa se poate insera butonul de plata cu cardul si se poate plati cu card bancar direct din factura format pdf.

Livrarea produselor se face dupa confirmarea platii proformei emise in contul specificat in document.

In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului sunt necesare actul de identitate si o imputernicire din partea firmeI.

Online in rate egale fara dobanda, prin cardurile de cumparaturi,  Avantaj si Garanti Bank.

Daca ati ales aceasta metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati, Netopia.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card Avantaj si Garnati Bank nu este perceput nici un comision!

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din cele 2 banci si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit, nu mai mult de 12 rate lunare.

Spor la cumparaturi!

Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj: CEBLine: 0801.000.000 (Romtelecom) sau 0750.000.000.

Pentru asistenta, card Garanti Bank, poti apela Serviciul de Relatii Clienti 0800 80 1234 numar de telefon gratuit, apelabil doar din retelele fixe sau +40 21 200 94 94, numar de telefon cu tarif normal.

Cumpara chiar acum cu ajutorul variantelor de finantare tbi bank:

Pentru cumparaturi de pana in 1.000 lei, iti oferim posibilitatea de a le achita in 4 rate fixe, cu urmatoarele beneficii:

 • 0% dobanda
 • 4 rate egale
 • fara emitere card

Pentru cumparaturi mai mari de 1.000 lei, poti alege sa rambursezi ratele lunare cu urmatoarele beneficii:

 • valoarea ratei lunare ramane fixa pe toata perioada contractuala
 • tu alegi numarul de rate: intre 6 si 60 luni
 • fara drumuri la banca

Ce ai de facut? Doar cativa pasi simpli, 100% online:

– Iti alegi produsele dorite si le adaugi in cosul de cumparaturi;

– La metoda de plata, alegi tbi bank;

– Odata redirectionat in platforma noastra, completezi datele, te identifici cu CI si semnezi electronic documentatia de credit;

– Vei primi raspunsul in cateva minute, iar magazinul va fi instiintat ca poate livra produsele;

Detalii complete in aceasta pagina https://tbibank.ro/wp-content/uploads/2022/06/Conditii_Generale_de_Afaceri_ale_Bancii_pentru_persoane_fizice.pdf