Protecția datelor personale

Protectia Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Natural Gold Hand S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor dumneavoastra cu caracter personal este, dupa caz:

 • Cumpararea produselor comercializate de catre , S.C. Natural Gold Hand S.R.L. prin comert on-line cu livrarea produselor la adresa indicata, conform comenzii;
 • Beneficiul actiunilor de marketing direct desfasurate de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L., respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L., produsele noi;
 • Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine produsele vizate sau oferta specifica de la S.C. Natural Gold Hand S.R.L.
 • Trimiterea de newslettere, invitatii la evenimente;
 • Desfasurarea de activitati cu caracter comercial de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L..
 • Gestionarea oportunitatilor de vanzare pentru S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

Datele pe care le furnizati , respectiv nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, – adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, functia si societatea, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, sunt utilizate de catre operatorul S.C. Natural Gold Hand S.R.L.  in scopurile mai sus precizate, fie pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, fie pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra daca v-ati abonat la newsletter. In cazul optiunii pentru una din cele doua categorii precizate anterior, furnizarea CNP-ului si a seriei si numarului de buletin/carte de identitate nu e necesar a fi furnizate.

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii din departamentele specializate ale societatii sau reprezentantii autorizati ai operatorului furnizorilor de servicii cu care colaborareaza operatorul in scopurile mai sus precizate (prestatori de servicii de curierat in vederea expedierii produselor – nume, prenume, adresa, numar de telefon -, procesatorului de plati, platforma de trimitere emailuri), autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile. Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor vor stabili garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste compania S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Natural Gold Hand S.R.L.  abonati-va la newsletterele Ortopedicus, accesand prima pagina a website-ului www.ortopedicus.com

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia –  dreptul de a depune  o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L. la adresa: Berceni, Judetul Ilfov, Bd.-ul 1 Mai, Nr.-ul 65 S-1 sau prin e-mail, la adresa: specialist@ortopedicus.com

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene. In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul in afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate UE, asigurand astfel un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protectia datelor.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Natural Gold Hand S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP.

NOTA!

Daca doriti sa ramaneti in continuare inregistrat in baza de date in calitate de Client S.C. Natural Gold Hand S.R.L.  pentru a putea achizitiona produse cu livrare la adresa indicata de dumneavoastra, sa primiti informatii prin marketing direct (promotii, campanii, produse noi, etc, va rugam sa faceti click si sa bifati sectiunea „Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform GDPR”. Aceasta sectiune se regaseste la finalizarea formularului de inscriere, respectiv la finalizarea fiecarei comenzi.

Prin exprimarea acordului inseamna ca, in mod expres si neechivoc, ati agreat ca S.C. Natural Gold Hand S.R.L.  sa prelucreze in scopul inscrierii dumneavoastra in baza de date, in scopul vanzarii si livrarii catre dumneavoastra a produselor comercializate on-line, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv prin mijloace automate si pentru crearea de profiluri, datele dumneavoastra cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, – adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii.

Va rugam sa va actualizati acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal.

Imi exprim in mod voluntar acordul privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal, furnizate societatii  S.C. Natural Gold Hand S.R.L., definita ca operator in cele ce urmeaza, cu privire la urmatoarele categorii de date : nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, – adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, functia si societatea, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, si, de asemenea, cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal colectate pentru si in legatura cu urmatoarele scopuri:

 • Cumpararea produselor comercializate de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L. , prin comert on -line cu livrarea produselor la adresa indicata, conform comenzii;
 • Beneficierea de actiunile de marketing direct desfasurate de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L. , respectiv informarea mea prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre operator, produsele noi si/sau profilarea consumului meu;
 • Analiza preferintelor mele personale, a comportamentului meu de cumparare si a intereselor mele, pentru a putea obtine produsele vizate sau oferta personalizata de la S.C. Natural Gold Hand S.R.L.
 • Trimiterea de newslettere, invitatii la evenimente, conform optiunilor exprimate anterior;
 • Desfasurarea de activitati cu caracter comercial de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L.
 • Gestionarea oportunitatilor de vanzare pentru S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

 

Operatorul datelor cu caracter personal:

S.C. Natural Gold Hand S.R.L.   (mai multe detalii pe home page/pagina de start de pe site-ul www.ortopedicus.com care contine descrierea legala completa a companiei si adresa de contact)

Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor vor stabili garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor mele cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele mele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste compania S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele mele cu caracter personal vor fi puse la dispozitia urmatoarelor categorii de destinatari:

 • angajatii din departamentele specializate ale societatii sau reprezentantii autorizati ai operatorului si ai entitatilor imputernicite de catre operator, conform celor enumerate mai sus;
 • autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile.

Perioada in care se vor prelucra datele mele cu caracter personal:

Datele se vor prelucra pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus, insa nu mai mult de perioada de valabilitate a contractului de colaborare + 5 ani (perioada de arhivare a contractului). Dupa ce expira perioada indicata, datele mele cu caracter personal vor fi sterse.

Acordul meu este exprimat voluntar, in vederea prelucrarii datelor mele cu caracter personal, necesare pentru a indeplini scopurile descrise mai sus. in cazul in care nu sunt de acord sau daca transmit ulterior o solicitare de rectificare sau de stergere a datelor mele si imi retrag consimtamantul, aceasta inseamna ca nu voi mai avea posibilitatea de a achizitiona produse Ortopedicus de la S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

In acest caz contractul inceteaza de drept incepand cu data solicitarii de stergere a datelor mele cu caracter personal, ceea ce presupune ca nu voi mai putea achizitiona produse S.C. Natural Gold Hand S.R.L.   si nu voi mai beneficia de activitati de marketing, promotionale, respectiv nu voi mai primi sms-uri, emailuri si/sau newslettere informative sau oferte S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

Confirm ca, in calitate de persoana vizata, am dreptul de a solicita de la operatori accesul la datele mele cu caracter personal si rectificarea sau stergerea acestora sau o limitare a prelucrarii sau privind obiectul prelucrarii, precum si dreptul la transferabilitatea datelor conform legilor in vigoare, dreptul de a-mi retrage consimtamantul in orice moment, dreptul de a obtine o copie dupa date.

Pot beneficia de toate drepturile descrise in acest paragraf prin transmiterea unei solicitari pe e-mail catre operatorul de date la adresa protectiedate@ortopedicus.com

Cunosc faptul ca datele mele cu caracter personal asociate scopurilor descrise mai sus (preferinte, comportament de cumparare si optiunile privind continutul activitatilor de comert si marketing) pot fi utilizate ca baza pentru decizii automatizate, care conduc catre identificarea unor oportunitati de vanzari in cadrul societatii S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

De asemenea, am dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere a protectiei datelor, in cazul in care consider ca prelucrarea datelor mele cu caracter personal incalca legile aplicabile.

 

Modulele Cookie (Cookies)

Prin navigarea pe website-ul www.ortopedicus.com, website detinut de S.C. Natural Gold Hand S.R.L., vizitatorii isi exprima acceptul de a primi Cookies de la companii precum: Google, Facebook, Hotjar, Typekit.

Modulele Cookie sunt fisiere de text codificate si stocate in browserul propriu atunci cand accesati anumite pagini web. Fiecare site sau aplicatie web isi va plasa propriile Cookies.

Cookies nu solicita informatii cu caracter personal, nu pot identifica persoane si nu ofera acces la hard-disk-ul device-ului cu care se navigheaza.

Datele care se colecteaza prin utilizarea Cookie-urilor, sunt folosite doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator, astfel incat sa ii permita o navigare prietenoasa si adaptata preferintelor si intereselor acestuia.

 

Utilizare site

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare , implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

S.C. Natural Gold Hand S.R.L., in calitate de autor/proprietar/ administrator al site-ului www.ortopedicus.com, denumit generic Site isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, aceasta incluzand si sectiunile Politica de confidentialitate si Termenii de utilizare , fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

S.C. Natural Gold Hand S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. S.C. Natural Gold Hand S.R.L. nu isi asuma in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori, sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, S.C. Natural Gold Hand S.R.L. nu poate fi tras la raspundere. De asemenea, S.C. Natural Gold Hand S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru folosirea www.ortopedicus.com sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dvs de identificare

S.C. Natural Gold Hand S.R.L. acorda permisiunea, revocabila si ne-exclusiva de a va crea hyperlink-uri catre paginile Site-ului atata vreme cat aceste link-uri nu sunt folosite intr-un context ce ar descrie S.C. Natural Gold Hand S.R.L. intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite asocierea marcii Ortopedicus cu alte marci sau nume terte si nici folosirea marcii Ortopedicus in scopuri proprii de promovare fara acordul prealabil in scris al S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al S.C. Natural Gold Hand S.R.L.

Conditii de utilizare. Garantii

Site-ul este furnizat de catre S.C. Natural Gold Hand S.R.L. asa cum este si atat cat este disponibil. S.C. Natural Gold Hand S.R.L. nu garanteaza ca Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe adresele www.ortopedicus.com, sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, S.C. Natural Gold Hand S.R.L., fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

S.C. Natural Gold Hand S.R.L. nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site-uul www.ortopedicus.com si nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

Comunicari

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale S.C. Natural Gold Hand S.R.L. sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. S.C. Natural Gold Hand S.R.L. isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati S.C. Natural Gold Hand S.R.L. licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul www.ortopedicus.com. Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral S.C. Natural Gold Hand S.R.L.i pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

S.C. Natural Gold Hand S.R.L. detine dreptul de autor asupra continutului afisat pe www.ortopedicus.com, pentru textele si imaginile folosite. Adresa de email la care puteti trimite sesizari cu privire la o eventuala incalcare a dreptului de autor este specialist@ortopedicus.com

S.C. Natural Gold Hand S.R.L. respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane.

Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne adresati o notificare pe adresa de email info@ortopedicus.com, care sa cuprinda:

* semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;

* o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost incalcate;

* o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;

* adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;

* o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

* o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.